diumenge, 15 de febrer del 2009

Educació i Ciudadania. Carlos Fernández Líria a Sabadell el proper dimarts.



Estimats amics, estimades amigues:

Us recordem que DIMARTS 17 DE FEBRER DE 2009, a les 19 hores, en el Casal Pere Quart, CARLOS FERNÁNDEZ LIRIA pronunciarà la conferència "EDUCACIÓN Y CIUDADANÍA", primera del cicle sobre pensament republicà i democràtic.

CARLOS FERNÁNDEZ LIRIA, doctor en filosofia i professor de la Universidad Complutense és autor de l'anti-manual "Educación para la ciudadanía. Democracia, Capitalismo y Estado de Derecho", una severa i profunda crítica des de l'esquerra a una assignatura que pretén ser "una especie de Barrio Sésamo ñoño, tedioso y conformista para explicar a los niños lo contentos que tienen que estar por vivir en una monarquía constitucional" [pròleg de la segona edició]. La dreta política i clerical va emprendre una croada contra aquesta assignatura. Ara sentirem l'opinió de l'esquerra –de la veritable esquerra política i ideològica– sobre aquesta qüestió.

Entre les altres obres més conegudes de CARLOS FERNÁNDEZ LIRIA figuren els llibres "Sin vigilancia y sin castigo. Una discusión con Michel Foucault" y "Volver a pensar. Una propuesta socrática a los intelectuales españoles". Actualment és col·laborador habitual del diari Público i del periòdic digital Rebelión.

En nom de l'Associació Sabadell per la República us saluda cordialment Guillermo Lusa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada